AUTOMATSKO UPRAVLJANJE 2
 
Predmet se sluša u zimskom semestru treće godine studija (petom semestru) osnovnih akademskih studija na studijskom programu Mehatronika. U okviru predmeta izučavaju se osnovni principi analize i sinteze računarski upravljanih sistema, tj. sistema automatskog upravljanja kod kojih je upravljački algoritam implementiran pomoću digitalnog uređaja.
 
 
Predmetni nastavnici
 
Asistent
 
Drage kolege,
 
Svi smo svesni rizika okupljanja u zatvorenom prostoru, mi smo preduzeli mere koje zavise od nas i smanjili broj ljudi u učionici i povećali broj grupa za polaganje.
Molimo sve vas, koji se ovih dana ne osećaju dobro ili su imali rizične kontakte da odlože polaganje ispita! Mi ćemo sa naše strane obezbediti polaganje u terminima, koji su bezbedni za sve.
Podsećamo da su maske na ispitu obavezne i da sedite po utvrdjenom rasporedu.
Sa Katedre
 
 

Usmeni deo ispita u julskom ispitnom roku će se održati u petak 24. jula u 13h (nakon završetka pismenog dela ispita)  u učionici NTP-417 (nova zgrada Naučno tehnološkog parka, 4. sprat).

UVID U RADOVE JE U TERMINU USMENOG! Rezultate možete videti u zbirnoj evidenciji.

U zbirnim rezultatima možete naći rezultate julskog ispitnog roka. Uvid u radove će se održati u ponedeljak u 9 časova u učionici 402A (4. sprat-arhitektura). 

Usmeni ispit će se održati u petak 17.07.2020. u 10 časova u učionici NTP 417. 

Objavljeni su rezultati pismenog dela ispita održanog 14.03.2020. i nalaze se u zbirnoj evidenciji. Uvid u radove će se održati u ponedeljak 16.03.2020. u 9h u Maksima Gorkog 26, prvi sprat, kancelarija 4. SVE KOLEGE KOJE TREBAJU DA POLAZU USMENI DEO ISPITA U OVOM ROKU TREBA DA SE JAVE NA MAIL Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. RADI DALJEG DOGOVORA.

 

Pismeni ispit u aprilskom ispitnom roku niko nije položio. Uvid u radove će se održati u sredu 10. juna u 9h u kancelariji 021-3 (prizemlje FTN-a, pored drinkomata). Usmeni deo ispita će se održati u petak 12.06.2020. u 12 časova, u NTP-u (Naučno tehnološki park, nova zgrada) u učionicama 417 i 418.

Objavljeni su rezultati ispita održanog 10.02.2020. i nalaze se u zbirnoj evidenciji. Uvid u radove će se održati u utorak 11.02.2020. u 13h (kancelarija 4, prvi sprat, Maksima Gorkog 26). 

Pretraga