AUTOMATSKO UPRAVLJANJE 2
 
Predmet se sluša u zimskom semestru treće godine studija (petom semestru) osnovnih akademskih studija na studijskom programu Mehatronika. U okviru predmeta izučavaju se osnovni principi analize i sinteze računarski upravljanih sistema, tj. sistema automatskog upravljanja kod kojih je upravljački algoritam implementiran pomoću digitalnog uređaja.
 
 
Predmetni nastavnici
 
Asistent
 
 

Objavljeni su rezultati pismenog dela ispita i možete ih naći u delu Rezultati ispita. Ukoliko neko od studenata treba da polaže usmeni deo ispita ili da upiše ocenu u ovom roku neka se javi na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Usmeni ispit će se održati u petak ujutru u 9 časova, u kancelariji 021-2 (prizemlje FTN-a, preko puta zajedničke studentske službe).

Saticu usmenog dela ispita i odbrane projekata u februarskom roku možete naći ovde. Odbrana će biti u petak 08.02.2019. godine u učionici 105.

Saticu usmenog dela ispita i odbrane projekata u januarskom roku možete naći ovde. Odbrana će biti u učionici 109.

Usmeni deo ispita (i odbrana projekata) održaće se u petak 08.02.2019. (tačna satnica biće naknadno istaknuta). Svi koji žele da polažu usmeni i projekat ili samo projekat treba da se upišu u spisak i naglase da li brane samo projekat ili i projekat i usmeno (ako imaju položena oba pismena dela) . Spisak se nalazi ovde.

Napomena: Posle ovog termina neće biti moguće braniti projekat.

Poštovane kolege objavljeni su rezultati pismenog dela ispita održanog 23.01.2019. godine. Usmeni deo ispita (i odbrana projekata) održaće se u utorak 29.01.2019. ali molim sve kolege koje žele da polažu usmeni i projekat ili samo projekat da se upišu u spisak i naglase da li brane samo projekat ili i projekat i usmeno. Spisak se nalazi ovde.

Pretraga