OSNOVE BIOMEDICINSKOG INŽENJERSTVA
 
Predmet se sluša u zimskom semestru druge godine (trećem semestru) osnovnih akademskih studija Biomedicinskog inženjerstva na Fakultetu tehničkih nauka, Univerziteta u Novom Sadu. 
 
 
 
Obaveštenja 2023/24
 
  • Raspored dolazaka na laboratorijsku vežbu, dostupan je u tabeli na linku. Ukoliko je neko izostavljen iz tabele potrebno je da se javi predmetnom asistentu na mejl. 
  • Raspored dolazaka na računarski test, dostupan je u tabeli na linku. Ukoliko je neko izostavljen iz tabele potrebno je da se javi predmetnom asistentu na mejl. 
  • U utorak, 28.11. između 9:30 i 12:00 održaće se konsultacije u vezi sa gradivom koje je do tada urađeno na vežbama. Studenti koji žele da prisustvuju potrebno je da se jave predmetnom asistentu na mejl dan ranije radi dogovora oko termina. 
  • Prvi teorijski test održaće se u utorak, 21. novembra, sa početkom u 11h i trajaće 30 minuta. Prvih 34 studenata sa spiska, test rade u učionici 202, ostali studenti test rade u učionici AH2 (4. sprat, takođe glavna zgrada fakulteta).
  • Računarski test u LTSpice-u održaće se u radnoj nedelji od 4.12.2023. u terminima vežbi.
  • Seminarski radovi: U nastavnim materijalima dostupan je spisak tema za seminarski rad, i pravila za prijavljivanje teme. Dodatak obaveštenju: U tabeli na linku dostupan je spisak grupa za seminarski rad, kao i zaduženost asistenata po temama. Studenti se podsećaju da imaju mogućnost predaje probne verzije rada (koja se ne ocenjuje), a koju bi trebalo poslati asistentu zaduženom za temu, najkasnije do nedelje, 17.12.2023. do kraja dana. Ostala pravila za izradu se nalaze u dokumentu sa spiskom tema u nastavnim materijalima. Rok za predaju konačne verzije rada biće naknadno utvrđen. 

 

Pretraga