NEUROREHABILITACIJA
 
Predmet se sluša u osmom semestru osnovnih akademskih studija na Studijskom programu za Biomedicinsko inženjerstvo Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. 
 
 
Predmetni nastavnici
 
Asistenti
 
 
OBAVEŠTENJA
 
 
 • Rezultati usmenog ispita iz junskog ispitnog roka dostupni su u tabeli sa rezultatima za šk. 2019/20. 
 
 
 • JUNSKI ISPITNI ROK: Usmeni ispit u junskom ispitnom roku održaće se u petak, 10.07.2020. u 17h, u salama 308, 309 i 310. 
Studenti koji se na SPISKU PRIJAVLJENIH STUDENATA nalaze pod rednim brojem 1 - 13 ispit će raditi u sali 308, studenti pod rednim brojem 14 - 26 ispit će raditi u sali 309, studenti pod rednim brojem 27 - 40 ispit će raditi u sali 310.
 
Ispit će se polagati putem pisanog odgovora, studenti će na raspolaganju imati sat vremena za izradu ispita.  
 
U cilju prevencije bolesti COVID-19, studenti su u obavezi da se pridržavaju mera koje su istaknute na sajtu fakulteta (Uputstvo studentima za prevenciju bolesti COVID-19).
 
 
 
 • ROK ZA SLANJE ZADATAKA SE PRODUŽAVA DO PONEDELJKA 8.6. DO 23:59h.
 
 • Odbrane zadataka sa vežbi, napomena

U ponedeljak, 8.6. pratiti obaveštenja. Na sajtu automatike i na Sova platformi će izaći spisak sa terminima odbrane za svakog studenta koji je poslao bar neki zadatak. Odbrane će se održati u Maksima Gorkog 26, prvi sprat, kancelarija br. 5.

 

 • Odbrane zadataka sa vežbi
 
Studenti koji zaključno sa petkom, 5. junom, pošalju sva 4 zadatka (uključujući i izveštaje), projekte mogu da brane u ponedeljak, 8. juna. Ostali studenti, zadatke koje pošalju do isteka konačnog roka (nedelja, 7. jun do 23:59h), brane počevši od utorka, 9. juna, i to po sledećem rasporedu:
 
-prva i druga grupa - utorak, 09.06.
-treća grupa - četvrtak, 11.06.
-četvrta grupa - petak, 12.06.
 
Spisak grupa pogledati ovdeNapomena: Spiskovi su kompletni, studenti koji su već odbranili ne treba da dolaze.
 
 Odbrane će se održati u navedenim danima, sa početkom od 9h. U ponedeljak, 8. juna, će biti okačeni termini odbrane za svakog studenta. Svaki student na raspolaganju ima jedan termin za odbranu svih zadataka koje je uradio. Studenti se podsećaju da se 2, 3 i 4. zadatak ne mogu uvažiti bez odgovarajućeg izveštaja.
 
U cilju prevencije bolesti COVID-19, studenti su u obavezi da se pridržavaju mera koje su istaknute na sajtu fakulteta (Uputstvo studentima za prevenciju bolesti COVID-19), i mogu braniti zadatak samo pod tim uslovima. 
 
 
 
 • Online konsultacije za studente koji imaju dodatna pitanja u vezi sa 2, 3 i 4. zadatkom, održaće se u sredu, 3. juna, putem Zoom aplikacije. Konsultacije će se održati u 10h za 2. zadatak, u 11h za treći zadatak i u 12h za četvrti zadatak. Studenti koji su zainteresovani za konsultacije treba da se jave na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do utorka, 2. juna, do 20h, i da napomenu za koji zadatak imaju pitanja. Studenti će linkove sa pozivom na sastanak dobiti u sredu ujutru, najkasnije do 9h.
 
 • Studenti koji su se prijavili za online konsultacije, dobiće u utorak 19.05. ujutru, mail-ove sa uputstvom za pristup konsultacijama. Prijava je moguća i u toku utorka, do 20h. 
 
 • Odbrane zadataka sa vežbi, obaveštenje: 
 
Odbrane svih zadataka sa vežbi (1 - 4) su moguće od ponedeljka, 25.05, u terminima po dogovoru sa asistentom, u prostorijama fakulteta. Studenti moraju pre prijave za odbranu da pošalju sve zadatke koje planiraju da brane (svaki student ima na raspolaganju samo jedan termin za odbranu svih zadataka koje je uradio). 
 
Konačan rok za predaju svih zadataka je nedelja, 7. jun do 23:59h. Odbrane za studente koji do tad nisu odbranilli zadatke, kreću 8. juna. Neće biti moguć izbor termina za odbranu, vec će termini biti određeni od strane asistenta.   
 
U cilju prevencije bolesti COVID-19, studenti su u obavezi da se pridržavaju mera koje su istaknute na sajtu fakulteta (Uputstvo studentima za prevenciju bolesti COVID-19), i mogu braniti zadatak samo pod tim uslovima. 
 
 • Konsultacije, obaveštenje:
 
Studenti koji još nisu završili zadatke, i kojima su potrebne konsultacije, će imati priliku da pitaju sve što im nije jasno na online konsultacijama, uz pomoć aplikacije Zoom. Potrebno je da pošalju e-mejl na adresu   Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , u kome će navesti ime, prezime, broj indeksa, i za koje zadatke imaju pitanja. 
 
Prema broju prijavljenih studenata, napraviće se grupe. Termini za konsultacije, kao i sve ostale informacije, biće dostupne na sajtu predmeta, u radnoj nedelji od 18.05.2020. Studenti treba da se jave putem mejla najkasnije do ponedeljka, 18.05, do 23:59h, kako bi već u sredu mogle biti organizovane konsultacije za drugi zadatak. 
 
 
 
 • Zadatak 4 je dostupan na Sova platformi.
 
 
 • Zadatak 3, vežbe: Na Sova platformi okačeno je dodatno pojašnjenje primera koji je naveden u smernicama (Ilustracija navedenog primera).
 
 
 • Dodatak prethodnom obaveštenju: Studentima se savetuje da rokove koji su zadati u toku trajanja vanrednog stanja iskoriste za organizaciju rada na svojim zadacima.
 
 • Povodom odluke Nastavno-naučnog veća Fakulteta  od 3. aprila 2020. godine, o načinu polaganja predispitnih obaveza u vreme trajanja vanrednog stanja,  a u vezi sa radom na vežbama na ovom predmetu, studenti se obaveštavaju da:
     - rokovi za predaju zadataka koji se zadaju u toku trajanja vanrednog stanja nisu konačni, već su u službi organizacije vežbi
     - ocenjivanje zadataka koje će ući u sastav predispitnih obaveza sprovešće se odbranom zadataka po završetku vanrednog stanja
     - konačni rokovi za predaju zadataka, što je uslov za odbranu, biće utvrđeni po završetku vanrednog stanja. Ovo se odnosi na sva 4 zadatka. Bodovi koji su pre objave vanrednog stanja stečeni na vežbama po izradi prvog zadatka i dalje važe, odnosno u sastavu su predispitnih obaveza
     - nema izmena u projektnim zadacima za prvi i drugi zadatak, tj. u drugom zadatku treba uraditi i aplikaciju i izveštaj, ali će se ocena formirati odbranom navedenog
     - treći projektni zadatak biće postavljen sredinom aprila, a četvrti početkom maja
     - asistent je i dalje na raspolaganju za konsultacije mejlom
 
 
 • ZADATAK 2: U aplikaciji treba da budu definisane dozvoljene putanje. Ukoliko aplikacija izbacuje gresku, to ce se smatrati greskom u izradi zadatka.  
 
 • Na Sova platformi, na stranici predmeta Neurorehabilitacija, u Sekciji 1 je dostupan materijal za izradu Zadatka 2. Rok za predaju zadatka je nedelja, 12.04. do 20h. Zadatak nosi 15 bodova.
 
Rezultati Zadatka 2 koristiće se u Zadatku 4.
 
 • Na linku ispod je dostupan raspored studenata po grupama za vežbe. Studenti će moći da prisustvuju vežbama i brane projektne zadatke isključivo u terminu grupe kojoj pripadaju. 
 

Pretraga