SISTEMI AUTOMATSKOG UPRAVLJANJA
 
Predmet se sluša u letnjem semestru druge godine (četvrtom semestru) osnovnih akademskih studija na Departmanu za računarstvo i automatiku Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. Predmet se sluša sa fondom časova 4+4. 
 
Predmetni nastavnici
 
 
 
OBAVEŠTENJA
 
Sve informacije o ovom predmetu su objedinjene pa molimo sve kolege da obaveštenja vezana za predmet prate na ovom linku.
 
Obaveštenje za drugi kolokvijum - stari studenti
Drugi kolokvijum za stare studente koji su uplatili ponovno slušanje predmeta će se održati u petak 20. maja prema sledećem rasporedu spisak.
 
Obaveštenje o održavanju kolokvijuma 
Kolokvijumi za tekuću generaciju studenata i stare studente koji su prijavili ponovno slušanje predmeta će se održati na računarskim vežbama u sledećim terminima:
 
1. Prvi kolokvijum će se održati 31. marta i 1. aprila
2. Drugi kolokvijum će se održati 18. i 20. maja
3. Treći kolokvijum će se održati 9. i 10. juna
 
Obaveštenje o održavanju kolokvijuma za stare studente
Kolokvijumi za stare studente će se održati u sledećim terminima:

1. Prvi kolokvijum će se održati u subotu 7. maja od 11h u učionicama 308, 309, 310 i 311

2. Drugi kolokvijum će se održati u subotu 11. juna od 11h u učionicama AH1a, AH1b, AH6 i AH7
 
Obaveštenje vezano za pohađanje računarskih vežbe i polaganje kolokvijuma za kolege koje ponovo polažu i/ili slušaju predmet
  1. Svim kolegama koji su prijavili ponovno slušanje predmeta biće omogućen pristup računarskim vežbama u skladu sa rasporedom koji je napravila studentska služba. Pri tome, moguće je da u pojedinim terminima računarskih vežbi bude prisutan veći broj studenata od broja raspoloživih računara (raspored isključivo formira studentska služba i mi nismo u mogućnosti da ga menjamo) pa će u tom slučaju pojedini studenti raditi vežbe u parovima. Ovaj problem ćemo naknadno rešiti u terminima održavanja kolokvijuma o čemu ćete biti blagovremeno obavešteni.
  2. Kolege koje su prijavile ponovno slušanje predmeta će u toku semestra raditi 3 kolokvijuma sa tekućom generacijom, dok će kolege koje su prijavile polaganje ispita preko kolokvijuma u toku semestra raditi 2 kolokvijuma (za njih će biti organizovani posebni termini kolokvijuma 7. maja i 11. juna).
 
Rezultati prvog kolokvijuma - stari studenti 
Objavljeni su rezultati prvog kolokvijuma održanog 7. maja za kolege koje su prijavile polaganje ispita preko kolokvijuma i možete ih pogledati na sledećem linku. Kolokvijum se smatra položenim sa minimalno 7.5 bodova. Uvid u radove će se održati u ponedeljak 9. maja od 9h u kancelariji NTP-414. Kolege obojene crvenom bojom nisu regulisali status na studentskoj službi, odnosno nisu prijavili polaganje predmeta preko kolokvijuma.
 
Prijava za prvi kolokvijum - stari studenti 
Prvi kolokvijum za kolege koje su prijavile polaganje ispita preko kolokvijuma održaće se 7. maja od 11h prema sledećem rasporedu spisak.
 
Obaveštenje o održavanju kolokvijuma za stare studente
Prvi kolokvijum za kolege koje su prijavile polaganje ispita preko kolokvijuma održaće se 7. maja. Na kolokvijum dolaze sve lekcije zaključno sa lekcijom GMK.
 
Obaveštenje o održavanju vežbi
U narednoj sedmici (od 26. do 29. aprila) neće se održavati računarske vežbe.
 
 
 
Aprilski rok - rezultati ispita
Objavljeni su rezultati aprilskog roka i mogu se pogledati na sledećem linku.
Usmeni ispit u aprilskom roku održaće se u utorak, 12.4.2022. od 8.30 u kancelariji NTP 414.
Za uvid u radove potrebno je se javiti na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Rezultati prvog kolokvijuma
Objavljeni su rezultati prvog kolokvijuma i možete ih pogledati u zbirnoj evidenciji. Kolokvijum se smatra položenim sa minimalno osvojenih 5 bodova. Uvid u radove će se održati u sredu 6. aprila prema rasporedu koji će biti naknadno objavljen. Sve kolege koje žele da dođu na uvid u radove treba da se upišu na spisak.
 
Obaveštenje za prvi kolokvijum 
 
 
Prvi kolokvijum će se održati u sredu 30. marta i u petak 1. aprila u terminima računarskih vežbi. Kolokvijum traje 1h.
 
Sve kolege koje su uplatile ponovno slušanje predmeta i izaći će na prvi kolokvijum treba da se upišu na sledeći spisak. Za njih će biti organizovani posebni termini  u subotu 2. aprila od 10.30h. Spisak za prijavu će biti zaključan u četvrtak 31. marta nakon čega će biti postavljen i tačan raspored studenata po učionicama.

 

Napomena: Na prvi kolokvijum dolazi gradivo koje je rađeno na predavanjima i vežbama zaključno sa Linearizacijom.

 
 

Pretraga