MODELIRANJE SIMULACIJA I UPRAVLJANJE
 
Predmet se sluša u 7. semestru osnovnih akademskih studija na Odseku za Grafičko inženjerstvo i dizajn Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu. 
 
Predmetni nastavnici
dr Željko Kanović, vanredni profesor
Asistenti
 
OBAVEŠTENJA
 
VAŽNO OBAVEŠTENJE U VEZI ODRŽAVANJA ISPITA
 
Drage kolege,
 
Svi smo svesni rizika okupljanja u zatvorenom prostoru, mi smo preduzeli mere koje zavise od nas i smanjili broj ljudi u učionici i povećali broj grupa za polaganje.
Molimo sve vas, koji se ovih dana ne osećaju dobro ili su imali rizične kontakte da odlože polaganje ispita! Mi ćemo sa naše strane obezbediti polaganje u terminima, koji su bezbedni za sve.
Podsećamo da su maske na ispitu obavezne i da sedite po utvrdjenom rasporedu.
Sa Katedre
 
 
Studenti koji su slušali predmet pre školske 2017/2018 godine imaju pravo da biraju da li žele da polažu ispit po pravilima polaganja ispita u godini kojoj su slušali predmet ili po pravilima polaganja ispita koja važe od školske 2018/2019 godine, odnosno, da potvrde ocenu sa pismenog, po spisku ispitnih pitanja, koje važe sada.
 
USMENI ISPIT - APRILSKI ROK
Usmeni ispit u aprilskom roku održaće se u petak, 9. aprila,  u učionici 108A u 9 časova .
Molimo sve kolege koji planiraju da izađu na usmeni ispit u aprilskom roku da se upišu na 
spisak.
 
USMENI ISPIT - MARTOVSKI APSOLVENTSKI ROK
Usmeni ispit u martovskom apsolventskom roku održaće se u petak, 26.3.2021. u 9 časova u učionici 417 NTP.
 
USMENI ISPIT - FEBRUARSKI ROK
Usmeni ispit u februarskom roku održaće se u petak, 12. februara. Molimo sve kolege koji planiraju da izađu na usmeni ispit u februarskom roku da se upišu na spisak.
Vrijeme i mjesto održavanja biće objavljeni po zaključavanju spiska, 11. februara.
 
USMENI ISPIT - JANUARSKI ROK
Usmeni ispit u januarskom roku održaće se u petak, 29. januara. Molimo sve kolege koji planiraju da izađu na usmeni ispit u januarskom roku da se upišu na spisak.
Vrijeme i mjesto održavanja biće objavljeni po zaključavanju spiska, 28. januara.
 
POPRAVNI KOLOKVIJUM
Pismeni kolokvijum biće održan u sredu, 20. januara sa početkom u 17.15 časova u amfiteatrima A1 i A2. Molimo sve kolege koje planiraju da izađu na pismeni kolokvijum da se upišu u tabelu.
 
RAČUNARSKI KOLOKVIJUM
Računarski kolokvijum održaće se 11. i 12. januara u terminu vežbi. Molimo sve kolege koje planiraju da izađu na računarski kolokvijum da se upišu na spisak svoje grupe, zbog rasporeda sedenja.
Kolege koje su prijavile polaganje preko kolokvijuma i nsiu raspoređeni u grupe, potrebno je da se jave na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .
 
 

Pretraga